Snelle levering door PostNL met Track & Trace.

Gezond Bezig Zijn staat voor veilig winkelen en betalen.

Blanco verpakking. Gezond Bezig Zijn wordt niet als afzender vermeld.

Bestel op werkdagen voor 16:30, dan wordt uw pakket dezelfde dag nog verzonden.

Speciale aanbieding

/img/aanbiedingen/GBZ_algemeen.jpg

Meer bestellen = Meer korting!

Tan Faster

Tan Faster

Uw stapelkorting

Tan Faster
Pot met 60 capsules
EAN code: 8718247420759
€ 18.95
Tan Faster 2x
€ 5.00 korting
€ 32.90
Tan Faster 3x
€ 12.50 korting
€ 44.35
Tan Faster 6x
€ 35.00 korting
€ 78.70

Maak hier boven uw keuze. Hoe groter uw bestelling hoe meer korting u krijgt. Klik op een vlak en uw bestelling komt direct in uw winkelmandje.

Tan Faster

Tan Faster is de natuurlijke manier om sneller bruin te worden! Maar dat is lang niet alles! Naast sneller bruin helpt het huidbeschadiging door zon en UV-licht te verminderen! Dit is allemaal te danken aan de natuurlijke ingredienten in Tan Faster capsules! Betacaroteen behoort tot de bioactieve stoffen en hoort bij de carotenoiden. Betacaroteen bevorderen gezonde huidpigmentatie en bruinen. Het levert een bijdrage voor het gezond houden van de huid en helpt de huid te beschermen tegen overmatige UV-straling en zonnebrand. Vitamine E (D-Alpha Tocopherol) heeft een anti-oxidatieve werking en helpt de cellen beschermen tegen oxidatieve schade door UV-straling. Daarnaast zorgt het voor bescherming en het behoud van gezonde cellen en weefsels. Wij adviseren u een Tan Faster kuur van 1-3 maanden te gebruiken. Voor het allerbeste resultaat en langdurig resultaat gebruikt u een kuur van 3 maanden. Maak tenminste altijd 1 volledige kuur van 60 capsules in 30 dagen af! Voor een optimale werking van de natuurlijke ingredi?nten in Tan Faster adviseren wij u tijdens een Tan Faster kuur regelmatig de zon op te zoeken of regelmatig de zonnebank te gebruiken. Verpakking: Pot met 60 capsules Waarschuwing: Aanbevolen dosering niet overschrijden. Buiten het bereik van kinderen houden. Geschikt voor personen vanaf 18 jaar. Product niet gebruiken wanneer u zwanger bent, zwanger wilt worden of borstvoeding geeft.

Ingredienten Tanfaster: Betacaroteen 30% in Zonnebloem Olie (22 mg), Sojaboon Olie Geraffineerd IP (248 mg), Maiskiem Olie (15,24 mg), Natuurlijke Vitamine E (D-Alpha Tocopherol) (0,154 mg). Capsule: Gelatine (111,384 mg), Glycerine (36,265 mg), Betacaroteen (5,517 mg).

Waarom bij Gezond Bezig Zijn?

  • Unieke eigen producten
  • 100% natuurlijke producten
  • Groot assortiment
  • Veilig betalen met o.a. iDeal
  • Snelle levering
  • Discrete verzending
  • Hoge stapelkortingen

Discreet verzonden

  • Uw pakket wordt niet bij de buren geleverd.
  • Blanco verpakking. Gezond Bezig Zijn wordt niet als afzender vermeld
  • U kunt uw pakket anoniem bij ons ophalen